Στις 15 Φεβρουαρίου 2023, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στους χώρους της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, μαθητές και μαθήτριες τάξεων του Γενικού Λυκείου Κρεμαστής. Έγινε ξενάγηση στη βιβλιοθήκη μας και ενημέρωση για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Τμήματός μας. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΤΜΣ, αν. καθηγητής Σωτήρης Ντάλης και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για το Κυπριακό με εισηγητή τον επικ. καθηγητή Γιάννη Στριμπή, καθώς μαθητές του Λυκείου θα επισκεφτούν στην Κύπρο λύκειο στο Παραλίμνι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές τους. Εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων και συμπεριφοράς!
Ευχαριστούμε τον διευθυντή του ΓΕΛ Κρεμαστής κύριο Δημήτρη Γρηγοριάδη και τους καθηγητές του Λυκείου, την κυρία Αναστασία Διβάνη, τον κύριο Νικόλαο Κωστή Nickolas Kostis και τον κύριο Κωνσταντίνο Πράπα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Γιάννης Σεϊμένης, τα μέλη ΔΕΠ Χασάν Καϊλή, Ελένη Καραντζόλα, Γιώργος Μαρκόπουλος, Μαρία Μηνά, Μανόλης Στεφανάκης, Γιάννης Στριμπής και Σπύρος Συρόπουλος και η υπεύθυνη της Γραμματείας Σοφία Χαλκιά.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Σωτήρης Ντάλης, Αναπλ. Καθηγητής