Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή καθομολόγησης αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και η απονομή πτυχίων έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου  2016 και ώρα 19.30 στο Θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου «Μελίνα Μερκούρη». Ώρα προσέλευσης 19.00.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην ορκωμοσία βρίσκονται αναρτημένες στη σελίδα του Πανεπιστημίου (www.rhodes.aegean.gr), στη σελίδα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών (https://dms.aegean.gr)  με την ένδειξη ΑΡΧΙΚΗ, ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) και συνημμένα  στα προσωπικά mail των φοιτητών/τριών.

Οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν είτε μέσω mail (vergoti@aegean.gr), είτε μέσω φαξ (22410 99309), είτε απευθείας στη Γραμματεία.

Επισημαίνεται στους υποψήφιους πτυχιούχους ότι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τυχόν εκκρεμότητες με τη Φοιτητική Μέριμνα και τη Βιβλιοθήκη (επιστροφή βιβλίων και κατάθεση αντίγραφου Πτυχιακής Εργασίας) ώστε να έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην τελετή καθομολόγησης.

Προαιρετικά καλείστε να καθώς να μας αποστείλετε σκαναρισμένη μια φωτογραφία σας τύπου αστυνομικής ταυτότητας που θα χρησιμοποιηθεί στην τελετή καθώς και να συμπληρώσετε το συνημμένο Έντυπο Ωφελούμενου ΔΑΣΤΑ.

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων είναι από την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016.

 
Κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία: