παν-αιγαιου-logo

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ρόδος 3.11.2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή καθομολόγησης αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και η απονομή πτυχίων έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου  2016 και ώρα 13.30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ώρα προσέλευσης 12.30.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην ορκωμοσία βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου https://www.rhodes.aegean.gr/  καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών https://dms.aegean.gr/  με την ένδειξη ΑΡΧΙΚΗ, ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) και συνημμένα  στα προσωπικά mail των φοιτητών/τριών.

Οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν είτε μέσω mail (vergoti@aegean.gr), είτε μέσω φαξ (22410 99309), είτε απευθείας στη Γραμματεία.

Επισημαίνεται στους υποψήφιους πτυχιούχους ότι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τυχόν εκκρεμότητες με τη Φοιτητική Μέριμνα και τη Βιβλιοθήκη (επιστροφή βιβλίων και κατάθεση αντίγραφου Πτυχιακής Εργασίας) ώστε να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην τελετή καθομολόγησης.

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων είναι από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 

Κατεβάστε τις αιτήσεις πτυχίου: