παν-αιγαιου-logo

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Εγγραφές για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας Μαΐου 2017

Το Εργαστήριο Γλωσσολογίας Νοτιοανατολικής (ΝΑ) Μεσογείου (εφεξής Εργαστήριο) του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχει αναγνωριστεί ως επίσημο εξεταστικό κέντρο πιστοποίησης επάρκειας της ελληνομάθειας. Σε αυτό το πλαίσιο, το Εργαστήριο θα συμμετάσχει στις προσεχείς εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας (για όλα τα επίπεδα), οι οποίες θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2017 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο (Δημοκρατίας 1) με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:

πρόγραμμα ελληνομάθειας 2017

* Οι προφορικές εξετάσεις διεξάγονται αμέσως μετά τις γραπτές

Οι εγγραφές των υποψηφίων θα πραγματοποιούνται από την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 19 Μαρτίου 2017, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ακόλουθη ιστοσελίδα:

http://www.greek-language.gr/certification/application/index.html

Η πληρωμή των εξετάστρων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΛΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://ru-blade2.aegean.gr/epos/?id=35

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6945719410 (κ. Ιωάννης Γαλαντόμος) και 2241099300 (κ. Σοφία Χαλκιά) ή να επισκέπτεστε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας στην ακόλουθη διεύθυνση:

http://www.greek-language.gr/certification/node/3.html

Ο Υπεύθυνος
διεξαγωγής των εξετάσεων
Ιωάννης Γαλαντόμος
Επίκουρος Καθηγητής Γλωσσολογίας
Διευθύνων Εργαστηρίου Γλωσσολογίας ΝΑ Μεσογείου